Houd jij ook zo van een lekkere borrel of een koud biertje op z’n tijd? Met het warme zomerweer is een middag of avond op het terras zitten natuurlijk ideaal. Zelf houd ik er van om nieuwe drankjes te ontdekken. Vooral als het om een goede combinatie gaat waarvan je het niet zou verwachten. Daarom deel ik graag met jou vijf drankjes die je echt een keer moet proberen. 

Frozen Cocktail

Oké, het is niet echt een cocktail om te drinken maar het is zeker het proberen waard. Ze worden steeds populairder en je ziet ze regelmatig op festivals voorbij komen: Frozen Cocktails. Frozen cocktails zijn bevroren cocktails zoals mojito, gin tonic, wodka redbull en nog veel meer. Verkoeling met een ijsje is natuurlijk super lekker in de zomer. Helemaal als deze ijsjes een kleine twist van alcohol hebben. Mijn favoriet is limoncello smaak. 

Uiltje Bird of Prey IPA

Ben jij een liefhebber van speciaalbieren? Dan is de uiltje bird of prey ipa zeker een biertje voor jou. Het is ook geen wonder dat dit een heel goed speciaalbier is aangezien het Uiltje’s missie is om ‘f*cking goede bier te brouwen’. Brouwerij Uiltje heeft al meerdere prijzen gewonnen voor hun bieren en zijn constant bezig met innoveren. Je kan dit bier online bestellen of drinken bij de brouwerij of één van de speciale Uiltjes Bars in Haarlem. 

Pornstar Martini

Veel mensen kennen de klassieke Martini drank wel. Maar ben jij een liefhebber van frisse en fruitige smaken? Dan moet je de Pornstar Martini een keer proberen. In dit drankje zit onder andere limoen, vanille wodka, Passoa, Duodrink tropische vrucht, een passievrucht en een scheutje mousserende witte wijn. Een smaakexplosie die iedereen doet verrassen. Een Pornstar Martini kun je in veel cocktailbars halen maar je kunt hem natuurlijk ook zelf thuis maken. 

Chocolade wijn

Als je het voor de eerste keer zo hoort denk je waarschijnlijk dat kan nooit lekker zijn. Toch is chocolade wijn een verrassende combinatie waar veel mensen fan van zijn. De krachtige smaak van Hollandse chocolade in combinatie met rode wijn is een bijzondere ervaring. Niet iedereen houdt ervan maar het is zeker het proberen waard. Chocolade wijn drink je met ijs maar pas op, drink niet teveel want dit kan nog wel eens voor onaangename verrassingen zorgen. 

De Baristo

Ben jij een onwijze fan van likeuren en koffie? Dan is De Baristo een likeur voor jou! De Baristo is de derde smaak van Licor 43, het populaire Spaanse likeurmerk. Met smaken van koffiebonen uit Gran Canaria moet deze likeur vooral de mannelijke doelgroep aanspreken. Natuurlijk kunnen de dames deze likeur ook gewoon drinken want hij is namelijk ontzettend lekker!