Navigatie
Algemene Voorwaarden van Dots Lifestyle, gevestigd te IJsselstein

1. Algemeen
2. Indentiteit van de ondernemer
3. Levering
4. Prijzen
5. Betalen
6. Gegevensbeheer
7. Ruilen/Retourneren
8. Afbeeldingen
9. Overmacht

Bij het plaatsen van een bestelling gaat de klant akkoord met de onderstaande Algemene Voorwaarden.

1. Algemeen
1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van Dots Lifestyle. De voorwaarden zijn voor een ieder toegankelijk en opgenomen op de internetsite van Dots Lifestyle.
1.2 Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat.
1.3 Dots Lifestyle garandeert dat het geleverde product beantwoordt aan de overeenkomst en voldoet aan de in het aanbod vermelde specificaties.

2. Identiteit van de ondernemer
Naam ondernemer: Dots Lifestyle
Vestigingsplaats: Slagharen
E-mailadres: info@dotslifestyle.nl
KvK-nummer: 60123079
Btw-identificatienummer: NL853774584B01

3. Levering
3.1 Levering vindt plaats tussen 3-5 werkdagen

4. Prijzen
4.1 Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.
4.2 Alle prijzen op de site zijn in euro`s en inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten

5. Betalen
5.1 Vooraf betalen via bank/giro in vertrouwde bankomgeving (Alleen voor buitenlandse betalingen)
5.2 Betalen met iDeal in vertrouwde bankomgeving.

6. Gegevensbeheer
6.1 Indien u een bestelling plaatst bij Dots Lifestyle, dan worden uw gegevens opgenomen in het klantenbestand van Dots Lifestyle. Dots Lifestyle houdt zich aan de Wet Persoonsregistraties en zal uw gegevens niet verstrekken aan derden.
6.2 Dots Lifestyle respecteert de privacy van de gebruikers van de internetsite en draagt zorg voor een vertrouwelijke behandeling van uw persoonlijke gegevens.

7. Bestelling leveren
7.1 De bestelling wordt verstuurd als pakketpost en wordt voorzien van een track&trace code
7.2 Er is ook een mogelijk om de bestelling af te halen, dit gebeurd alleen op afspraak
7.3 Elk product wat wij maken (prints op hout/huisjes) wordt speciaal op maat gemaakt voor de klant. De klant kan een keuze maken uit een kleur, opdruk en formaat. Artikelen op maat kunnen niet retour worden gestuurd.
7.4 Uw levering wordt altijd met grote aandacht en zorg ingepakt en gecontroleerd. In het onverhoopte geval dat u desondanks een onvolkomenheid constateert, gelieve dit dan binnen 24 uur na ontvangst aan ons te melden per email aan info@dotslifestyle.nl (i.g.v. schade begeleid door relevante foto’s). Retour zenden alleen na email overleg met en akkoord van Dots Lifestyle .

8. Afbeeldingen
8.1 Alle foto`s en afbeeldingen zijn eigendom van Dots Lifestyle. De afbeeldingen mogen niet zonder toestemming gekopieerd of voor andere doeleinden gebruikt worden.
8.2 Door scherminstellingen kunnen kleurafwijkingen voorkomen, houdt er rekening mee dat er afwijkingen kunnen optreden tussen het door u bestelde artikel en het afgebeelde artikel.
8.3 Wij maken gebruik van een professionele printer maar er kunnen altijd kleurafwijkingen optreden tussen uw aangeleverde bestand/foto en het geleverde artikel.

9. Overmacht
9.1 Dots Lifestyle is niet aansprakelijk, indien en voor zover haar verbintenissen niet kunnen worden nagekomen ten gevolge van overmacht.
9.2 Onder overmacht wordt verstaan elke vreemde oorzaak, alsmede elke omstandigheid, welke in redelijkheid niet voor haar risico behoort te komen. Vertraging bij of wanprestatie door onze toeleveranciers, storingen in het Internet, storingen in de elektriciteit, storingen in e-mail verkeer en storingen of wijzigingen in door derden geleverde technologie, vervoersmoeilijkheden, werkstakingen, overheidsmaatregelen, vertragingen in de aanvoer, nalatigheden van leveranciers en/of fabrikanten van Dots Lifestyle.


(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2012 - 2018 Dots Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie