Navigatie

 

R E T O U R N E R E N

Wanneer je toch niet tevreden bent over het bestelde product, kan je het product binnen 14 dagen retourneren. Het product dient in de originele verpakking verzonden te worden zonder beschadigingen. Kosten voor het retour sturen van het product komt op rekening van de consument. Wanneer ik je product in goede staat retour heb ontvangen, storten wij binnen 5 werkdagen het bedrag retour op je rekening.

H O E  W E R K T  R E T O U R N E R E N
1. Vul het retourformulier in en stuur deze via e-mail of per post
2. Stuur het te retourneren product in originele verpakking naar onderstaand adres. (verzendkosten zijn voor eigen rekening)
3. Wanneer wij het product goed hebben ontvangen, ontvang je een bevestiging en zullen wij de terugbetaling z.s.m. in orde maken.

Het ingevulde formulier kan je toesturen via e-mail of per post.

R E T O U R A D R E S
Dots Lifestyle / Coevorderweg 55 / 7776 AD Slagharen

DOWNLOAD HIER JE RETOURFORMULIER

 

A R T I K E L  B E S C H A D I G D

Onze producten worden met de grootste zorg verpakt en verzonden. Wij streven erna om tussen 2-3 werkdagen (na akkoord proef) je bestelling te versturen. Je ontvangt een e-mail met track&trace code, zodra je bestelling aangeboden wordt bij PostNL.

Toch kan het helaas voorkomen dat jouw bestelling beschadigd is tijdens het vervoeren. Neem in dit geval binnen 24 uur na ontvangst contact met ons op, uiteraard kan je de beschadigde artikelen retourneren. Wanneer wij de producten hebben ontvangen, gaan wij een nieuw exemplaar nog binnen 48 uur verzenden. De verzendkosten storten wij retour.

© 2012 - 2018 Dots Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie