Deze zomer is de realiteit helaas dat de meesten van ons niet op vakantie kunnen gaan. Door de wereldwijde pandemie die momenteel woedt is het niet zo gemakkelijk om te reizen en aangezien we ook sociale afstand moeten houden van elkaar is het momenteel ook niet mogelijk om naar concerten of festivals te gaan. Maar gelukkig zijn de meeste winkels en winkelcentra gewoon open en doordat die een paar zware maanden achter de rug hebben toen alles dicht was, zijn er momenteel veel kortingen beschikbaar. Dit betekent dat als je van shoppen houd je deze zomer in ieder geval een paar leuke winkeldagen kan organiseren. In dit artikel bepreken we de mode van de zomer.

Veilig shoppen

Alhoewel de meeste winkels momenteel open zijn en de maatregelen wat versoepeld zijn is het natuurlijk nog steeds belangrijk om de regels in acht te nemen en veilig te shoppen. Dit geeft ook een veilig gevoel voor jezelf. Zorg ervoor dat je ook in de winkel sociale afstand houdt en draag misschien ook een mondkapje. Net als in het OV is er in dichte ruimtes een groter risico.

Luxe laarses

Nederlandse vrouwen dragen over het algemeen net zo graag sneakers met gympen als luxe laarsjes met hakken. Zeker aangezien de zomer in Nederland ook vaak festival en concertseizoen is, wil je graag makkelijk kunnen dansen en bewegen. Maar deze zomer is dan ook een goede mogelijkheid om te kiezen voor meer luxe laarsjes met hakken. Denk bijvoorbeeld aan het merk Toral. Toral is een Spaans schoenenmerk wat momenteel in Nederland steeds populairder aan het worden is. Het doel van het Toral schoenenmerk was om elegante en luxe laarsjes van hoge kwaliteit te creëren die tegelijkertijd ook comfortabel gedragen kunnen worden. Bij Toral schoenen wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van hoge kwaliteit materiaal. Denk bijvoorbeeld aan leer en suede aan de buitenkant en binnenvoeringen van kalfsleer. De laarsjes zijn beschikbaar bij afzetters zoals van Arendonk.

De zomer van cowboyboots

In de afgelopen jaren namen ze al in populariteit toe maar deze zomer ontploffen ze echt. De western laarsjes en cowboy boots raken steeds meer in de mode. Toral was al een voorloper op deze trend en ontwikkelt zijn lijn elke zomer verder. Toral ontwerpt zijn laarsjes ook in vreschillende stijlen die goed passen bij verschillende kledingstukken. Zo zijn er de korte, stoere laarsjes die ook prima gaan onder jeans maar ook langere laarsjes met elegante hakken die ideaal zijn voor bijvoorbeeld een zomerjurk.