Vanwege Corona is ons hele leven omgegooid. Eerst werkte ik natuurlijk gewoon op kantoor, maar door de uitbraak van de pandemie moest iedereen opeens thuis gaan werken. Ik reisde altijd met de trein, dus ik vond het totaal niet erg om lekker thuis te blijven. De trein kost namelijk veel reistijd, maar ik doe het graag omdat het beter is voor het milieu. Na de lockdown ging ik weer op kantoor werken. Maar de trein ontweek ik liever vanwege de drukte en de kans op aanrakingen en besmettingen. Daarom ging ik maar met de auto naar werk. Maar wat er tijdens een van deze ritjes gebeurde heeft een hele grote impact gehad. Hierover vertel ik vandaag meer in deze blog. Veel leesplezier, hopelijk leer je wat nieuws vandaag!

 

Een auto ongeluk met letselschade als gevolg

Ik merkte direct dat ik het heel druk vond op de weg. Waarschijnlijk hadden meer mensen hetzelfde idee als ik: de trein ontwijken en daarom de auto naar werk nemen. Ik ben niet zo’n held met autorijden, dus erg prettig vond ik het niet. Met name op de snelweg was het erg druk. Toch ging het rijden op de snelweg altijd helemaal prima. Het ongeluk gebeurde op het laatste kruispunt met stoplichten voordat ik op werk aan zou komen. Ik kreeg een groen licht en begon rustig op de trekken. Te laat zie ik vanuit mijn ooghoek een auto van rechts heel hard aankomen rijden. Deze persoon reed gewoon door rood. Maar mijn reactie was nog te laat om te stoppen, en de auto reed tegen de punt van mijn voorkant aan. Het liep relatief gezien redelijk goed af. Ik was vooral heel erg geschrokken en in paniek. Uiteindelijk was de auto natuurlijk flink beschadigd, en had ik wat last van mijn nek. Maar het had natuurlijk veel erger kunnen aflopen.

 

Wat te doen bij letselschade?

De dagen na het ongeluk was ik vooral heel erg geschrokken nog en bleef ik weer lekker thuis werken. Toen realiseerde ik me dat ik een kapotte auto op de oprit had staan. De persoon die het ongeluk had veroorzaakt had me wel zijn contactinformatie gegeven, dus ik besloot toch actie te ondernemen. Het repareren van zulke letselschade zou namelijk aardig duur worden als ik dat zelf moet betalen. 

Een letselschade advocaat Ermelo ingeschakeld

Omdat ik totaal geen verstand heb van verzekeringen en vergoeding van letselschade heb ik een letselschade advocaat Ermelo ingeschakeld, omdat dit lekker dicht bij huis is! Mocht ik de advocaat fysiek ontmoeten, dan kon ik gewoon op de fiets in plaats van met de auto. Deze letselschade advocaat Ermelo vond mijn situatie erg vervelend, en heeft me heel goed geholpen, en nog gratis ook! Hij heeft me geholpen met mijn recht op letselschadevergoeding, en zoals het er nu uitziet krijg ik al het geld terug en eventueel ook nog smartengeld omdat het volledig de fout van een ander was! Gelukkig is het zo goed afgelopen.