Het is zomervakantie, en ondanks de maatregelen en situatie rondom Corona gaan mensen toch voorzichtig weer op vakantie. En dat kan en mag ook, en is extra lekker voor iedereen die maanden thuis heeft gezeten. Dus ga jij deze zomer op vakantie? Wij zetten 3 items voor je op een rijtje die je in geen geval wil vergeten bij het inpakken van je koffer. Veel inpakplezier en geniet van je vakantie!

1.Kleding voor verschillend weer

Waar je ook heen gaat op vakantie, het is belangrijk dat je inpakt met uiteenlopende weersomstandigheden voor ogen. Want weer kan snel omslaan, juist in de zomer. En ook als je naar een warme bestemming gaat, in de avond kan het afkoelen of er kan een zomers buitje vallen. Pak daarom slim in: focus vooral op het lekkere weer maar neem wel kleding mee voor als het kouder wordt. Vaak heb je aan een goede trui of vest voldoende, samen met een licht zomers windjack. Wat voor trui? Dat is aan jou. Of je nou voor meer sportief, casual of zakelijk gaat: voor elke gelegenheid zijn er passende dames- en heren truien te vinden.

2.Een goed boek

Vakantie is voor veel mensen ontspanning, bijkomen na al het harde werk van de afgelopen maanden. En wat is er ontspannener dan lekker op je gemak een boek lezen? Bij de tent, op het terras of op weg in de auto of trein. Een boek geeft veel plezier en lezen is een activiteit waar veel mensen in het dagelijks leven niet aan toe komen. De vakantie is dan het uitgelezen moment om aan dat boek te beginnen dat al zo lang op je lijstje staat. Het is ook leuk om met je reispartner(s) hetzelfde boek te lezen. Zo kunnen jullie je ideeën erover delen en met elkaar het boek bespreken. Inspiratie nodig? Ga eens naar de boekenwinkel en laat je adviseren over welk boek leuk zou zijn voor jou!

3.Zonnebrand

De zon is sterk en mensen vergeten dit nog maar al te vaak. Voor veel mensen hoort minstens een keer verbranden standaard bij hun vakantie. Maar zonnebrand is echt niet goed voor je huid, bovendien is het pijnlijk en vervelend. Je vakantieplezier leidt eronder. Probeer dit jaar daarom extra goed voor je huid te zorgen, en neem een flinke dosis zonnebrand en aftersun mee. En als je dit al meeneemt, hoef je bij aankomst niet eerst op zoek hier na. Zo lig jij meteen op dag 1 met een gerust gevoel op het strand. Laat die vakantie maar beginnen!